Trafic rutier închis pe Calea Craiovei, din Piteşti! Se efectuează lucrări de reparaţii!

Trafic rutier închis pe Calea Craiovei, din Piteşti, sâmbătă şi duminică. Circulaţia va fi oprită pe sensul de coborâre, unde muncitorii vor efectua lucrări de reparaţii.

Timp de două zile, în week-end trafic închis, pe calea Craiovei. Este ştiut faptul că muncitorii lucrează pentru lărgirea benzii de coborâre, de aceea, se va recurge la blocarea sensului, sâmbătă şi duminică.

Trafic rutier închis! Conform Avizului tehnic al Comisiei de Sistematizare, din data de 4 august a.c. începând cu ora 08.00 și până în data de 5 august a.c., ora 20,00, pe Strada Calea Craiovei din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Mircea Vodă și intersecția cu str. Frații Golești, pe sensul de coborâre, traficul rutier va fi închis în vederea desfășurării de lucrări de decopertare și asfaltare a părţii carosabile.

În această perioadă traficul din ambele sensuri va fi deviat temporar pe actualul sens de urcare. De preferat ar fi ca şoferii să evite zona.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.