Ţigăncile au dat atacul în parcarea supermarketului!

În goana lor disperată, de a face rost de bani şi produse, ţigăncile au dat atacul în parcarea unui supermarket din Piteşti. Au spart o maşină şi au furat două sacoşe cu produse. Pentru 500 de lei, cât valorau bunurile furate, riscă să ajungă la închisoare, pentru maxim 5 ani.

Ţigăncile au dat atacul în parcarea unui supermarket, din Piteşti, în cartierul Găvana. Fiind întuneric, au crezut că vor trece neobservate. Acestea au văzut pe scaunul din dreapta al unui autoturism, două sacoşe pline. Au forţat încuietoarea şi au plecat cu bunurile în valoare de 500 de lei. Când a ajuns la maşină şi a văzut că nu mai are nimic din ceea ce cumpărase, proprietarul a sunat la 112.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești le-au identificat pe tinerele de 23 de ani, din Făgăraș, județul Brașov, respectiv, de 19 ani, din Băiculești. Cele două s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Prejudiciul în valoare de circa 500 de lei, a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Dacă vor fi găsite vinovate ţigăncile riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.