Tăietura de la gât a omorât-o, pe tânăra de 29 de ani, din Călineşti!

Tânăra ucisă sâmbătă seară, la Călineşti a fost luată, marţi, de la morga. Tăietura de la gât a omorât-o, asta reiese din certificatul constatator de deces. Sicriul a fost depus la o capelă, neputând fi dus în casa în care a avut loc crima.

Tăietura de la gât i-a fost fatală tinerei de 29 de ani, din Călineşti. Mama fetei, venită să ridice trupul de la morga a fost în stare de şoc când a aflat că fiica ei a fost tăiată şi la gât de criminal. Biata femeie credea că tânăra avea doar rănile de pe trup, pe care apucase să le observe duminică, atunci când a descoperit cadavrul. Când a văzut certificatul constatator de deces din care reieşea că tânăra a avut o „plagă tăiată cervicală cu secţiune de căi respiratorii superioare”, mama a început să urle de disperare.

Plângând femeia a povestit că a aflat cu stupoare că ginerele său a fost eliberat. Mama defunctei susţine că ginerele a fost violent cu soţia, încă din timpul căsniciei. Ancheta poliţiştilor continuă, urmând să fie administrate noi probe în dosarul crimei. Bărbatul rămâne în continuare suspect.

Sicriul cu trupul tinerei ucise a fost luat de la morgă. Nu a putut fi dus în casa de la Călineşti aşa cum şi-ar fi dorit familia. Asta, din cauză că imobilul este sigilat de polişişti. De aceea fost depus la capela Bisericii Adormire Maicii Domnului, din cartierul piteştean Trivale. Joi, trupul neînsufleţit va fi dus în curtea casei unde va poposi puţin timp. Ulterior, cortegiul se va îndrepta spre Biserica Călineşti Vale unde va avea loc slujba înmormântării.