Update-Principalul suspect al crimei de la Călinești a fost eliberat. Soțul victimei a părăsit arestul în această dimineață. Procurorul a dispus eliberarea lui. Au fost făcute mai multe expertize al căror rezultat este așteptat de anchetatori. Bărbatul rămâne în continuare suspect.

După multe ore de audieri, soțul ucigaș a ajuns în arest. Deși nu recunoaște, că el și-a omorât soția, în vârstă de 29 de ani,polițiștii spun că există multe indicii că el ar fi ucis-o. Asta deși după comiterea faptei, bărbatul ar fi încercat să șteargă urmele.

Soțul ucigaș a ajuns în arest, în ciuda faptului că după ce a fost descoperit cadavrul tinerei înjunghiate, făcea pe îndureratul. După cum anunțam de ieri, bărbatul de 36 de ani, din Călinești, se afla în divorț din luna mai. Aflase că soția îl înșeală. Cu toate că el a decis despărțirea, se pare că nu s-a împăcat niciodată cu acest gând.

A avut dese certuri cu soția, în vârstă de 29 de ani, și după intentarea procesului. O urmărea și îi făcea scandal de câte ori avea prilejul. Femeia, angajată ca recepționeră la un hotel din Pitești,  primea mesaje de amenințare și după un cont de Facebook sesizând Poliția.

Citește și:

Update-Tânără înjunghiată găsită moartă! Poliţiştii iau în calcul şi crima

Anchetatorii au stabilit că sâmbătă cei doi s-au certat din nou. Bărbatul furios s-a dus acasă la tânără și a înjunghiat-o cu un cuțit de mai multe ori. A lăsat-o moartă în bucătărie acolo unde a fost găsită duminică, de mama ei. Înainte să plece, a luat cuțitul și telefonul victimei și a încuiat ușile.

După descoperirea cadavrului bărbatul s-a întors la locul crimei. Motiva că este îngrijorat că, de sâmbătă, fosta soție nu i-a mai răspuns la telefon. Polițiștii au observat că individul avea câteva zgârieturi pe frunte și pe antebraț, cel mai probabil, în urma luptei cu femeia ucisă. A precizat că s-a zgâriat în timp ce muncea. Nu a recunoscut că el ar fi autorul crimei. Oamenii legii au găsit însă, acasă la bărbat un pulover proaspăt spălat care încă mai avea urme de sânge pe mânecă.

Soțul ucigaș a ajuns în arest, fiind acuzat de omor asupra unui membru din familie. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Astăzi, bărbatul de 36 de ani, va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.