Accident petrecut luni seara, în comuna Băbana. O maşină a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat. După impact, martorii au constatat că şoferul nu mai putea să se ţină pe picioare…de beat!

Nu mai putea să se ţină pe picioare, cu toate acestea a pornit la drum, la volanul unui autoturism. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din comuna Băbana nu a ajuns departe. A pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu vehiculul pe DJ 703 A, în apropiere de şcoala din Băbana. Martorii au sunat la 112 spunând că maşina este distrusă şi, cel mai probabil, conducătorul auto este încarcerat.

Când au ajuns la faţa locului şoferul ieşise singur. Avea probleme, reuşind cu greu să îşi menţină echilibrul. Nu din cauza rănilor uşoare suferite, ci a alcoolului consumat înainte de urca la volan.

De altfel, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au stabilit că bărbatul este beat criţă. Etilotestul indica o concentraţie de 1.30 la mie în aerul expirat.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi condus la o unitate medicală, pentru efectuarea de investigaţii medicale şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.