Accident petrecut luni seara, în apropiere de Târgul Săptămânal, la ieșire din comuna Bradu.  Un SUV ce părea scăpat de sub control, a ajuns sub o basculantă. Polițiștii au stabilit că șoferul beat criță a ieșit din parcare fără să se asigure.

Polițiștii Birului Rutier Pitești au fost sesizați că a avut loc un accident cu o victimă, la limita Piteștiului cu Bradu, în apropiere de Târgul Săptămânal. Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Pitești, aflat la volanul unui SUV a ieșit din parcare, în strada principală. Nu s-a asigurat și a izbit foarte tare o basculantă care circula regulamentar. În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că șoferul este beat criță, fiind vinovat de evenimentul rutier.

Când l-au testat pe conducătorul SUV-ului, polițiștii au stabilit că are 1,70 la mie alcool în aerul expirat.  Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 La fața locului au intervenit și pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice  având loc scurgeri de materiale combustibile. Deși conducătorul autoturismului a fost consultat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș, acesta nu avea leziuni.