Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri la Ştefăneşti, în apropierea sediului Poliţiei Ştefăneşti. Ceea ce părea a fi o răzbunare în stil mafiot, a fost de fapt, o întâmplare de-a râsul-plânsul! Şoferul beat a incendiat două maşini fără să aibă habar, focul provocând distrugeri şi la un al treilea autovehicul.

Focul a cuprins o maşină situată în parcarea de lângă Poliţia Ştefăneşti. Cel care a sunat la 112 a anunţat că o persoană este moartă în interiorul BMW-ului care ardea. Pompierii şi poliţiştii se aşteptau la ce este mai rău! Când au ajuns la faţa locului, nu le-a venit să creadă! Un şofer beat a incendiat două maşini făsă să ştie ce se întâmplă. Proprietarul maşinii dormea dus, în timp ce flăcări mari ieşeau de la compartimentul motor. Oamenii abia au reuşit să-l trezească.

Focul a distrus maşina bărbatului ameţit, pe cea parcată alături şi a provocat distrugeri şi la a treia. Conducătorul auto nu putea să explice cum s-a întâmplat. S-a stabilit că bărbatul ameţit zdravăn, a mers în maşină să doarmă, după o ceartă cu o rudă. A pornit motorul ca să se încălzească, afară fiind foarte frig. A adormit cu piciorul pe acceleraţie, turând motorul până când a luat foc. Flăcările s-au extins la celelalte autovehicule din parcare.