Accident cu un autocar în Argeș. O persoană a murit

Accident cu un autocar în Argeș. A murit un bărbat de 46 de ani din Vaslui. Este vorba despre unul dintre pasagerii autocamionului. Vinovat pentru producerea accidentului este șoferul autocarului, care nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers.


Accident cu un autocar a avut loc la Lunca Corbului, sâmbătă. Pasagerul unui autocamion a decedat. În accident au fost implicate patru mașini: un autocar, două autocamioane și o un autoturism. În autocar se aflau 35 de persoane, iar în autoturism 5. Dintre toţi pasagerii, au fost rănite 8 persoane, dintre care una în stop-cardio-respirator. Din nefericire acesta a fost declarat decedat. De asemenea, un cetăţean grec are multiple traumatisme, fiind transportat la spital.

Vinovat pentru producerea accidentului este șoferul autocarului care nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers. Acesta are permis emis de autoritățile din Grecia.

Pasagerii din autocar au fost conduși de către autoritățile locale către un han din localitate. Acolo, aceștia vor aștepta sosirea unui alt autocar pentru a continua călătoria Craiova – Grecia.

Foto: ISU Argeş şi Info Trafic Piteşti