Șoferul a lovit o fetiță și a fugit. Copila era pe trecerea de pietoni

Un șoferu a lovit o fetiță la trecerea de pietoni și a fugit. Polițiștii sunt în căutarea conducătorului auto. Micuța accidentată se afla cu mămica ei, într-un grup de 6 persoane, care traversau regulamentar.

Accidentul a avut loc, miercuri seară, în cartierul piteștean Nord la trecerea de pietoni semaforizată din zona L-urilor. Două mămici, dintre care una însărcinată, traversau regulamentar alături de patru copii. Micuța în vârstă de 3 ani, care făcea parte din grup, a fost acroșată de un autoturism, fiind proiectată pe asfalt.

Șoferul a lovit și a fugit, fără să-i pese de starea victimei. Martorii au sunat la 112 și au anunțat accidentul. Polițiștii fac ,în acest moment, cercetări la fața locului. Au fost audiați mai mulți martori care susțin că este vorba de un Logan albastru. Una dintre mămici a reținut și o parte din număr.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești îl caută pe șoferul fugar. Acesta va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, asta în cazul în care nu are și alte motive, ce contravin legii, pentru care a fugit de la fața locului.

Foto: Info Trafic Pitești