Șoferul a ajuns în arest după ce a accidentat o femeie și a fugit

Anchetă finalizată de polițiștii Biroului Rutier Pitești, după accidentul cu fugă care a avut loc luni după-amiază, în Piteşti. Şoferul a ajuns în arest! Victima a suferit fracturi la ambele picioare.

Șoferul a ajuns în arest după ce a accidentat o femeie și a fugit! Conducătorul auto în vârstă de 51 de ani, din Piteşti era angajat la SC Edymar Transport. Se afla la volanul unui TIR cu remorcă, venind dinspre strada Lânăriei, către bulevardul Petrochimiştilor. La trecerea de pietoni de lângă sensul giratoriu, o femeie în vârstă de 64 de ani, din Piteşti traversa regulamentar. A fost lovită în plin de TIR. Victima a fost proiectată pe carosabil, de pe zebră. Şoferul a fugit!

Conducătorul a parcat TIR-ul ceva mai departe de locul accidentului şi a fugit pe jos, în încercarea de a scăpa de poliţişti. A fost prins în zona Autobazei din Prundu câteva minute mai târziu. Era băut, acesta fiind de fapt, motivul pentru care a luat-o la sănătoasa. Avea 0,23 la mie în aerul expirat.

Femeia rănită a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Are o fractură la gamba dreaptă şi o alta la glezna stângă. De asemenea, la gamba unde a suferit fractură de peroneu, are şi muşchiul spintecat, necesitând o intervenţie chirurgicală. După ce au fost finalizate cercetările, şoferul a ajuns în arest. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de vătămare corporală gravă din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Foto: Info Trafic Piteşti