În această dimineaţă, situaţia drumurilor din Argeş este una în care, cel mai bine ar fi să eviţi plecările cu maşina. Sunt TIR-uri blocate, copaci căzuţi pe carosabil şi strat de zăpadă pe carosabil. S-au format coloane în trafic. Se circulă în condiţii de iarnă.

Situaţia drumurilor din Argeş, luni dimineaţă, era următoarea: toate drumurile judeţene erau acoperite cu un strat de zăpadă de 1-2 centimetri, în unele zone chiar mai mult.  Pe DJ 659 în comuna Rociu, şoseaua era înzăpezită, traficul fiind îngreunat. Un autoturism a derapat şi a ajuns în şanţ.  Pe DN 7C, la km 92-99 pe Transfăgărăşan (de la coada Lacului Vidraru la Piscu Negru) aproximativ 50 de copaci erau căzuti pe carosabil. O problemă era pe DN 65, şoseaua Piteşti-Slatina, unde circulaţia a fost blocată multă vreme. Mai multe TIR-uri nu au putut urca sau coborî panta la Mârghia din cauză că şoseaua era acoperită cu zapadă. S-a acţionat cu utilajele dar s-au format coloane lungi. În cele din urmă a fost permisă circulaţia autovehiculelor. TIR-urile au fost nevoite să stea parcate pe marginea drumului.

Pe DN 7, şoseaua Piteşti- Râmnicu Vâlcea, la Cotmeana un copac căzut pe carosabil a blocat o bandă de mers. Se intervenine cu utilaje de la Secţia de Drumuri Naţionale Argeş şi de la Primăria Cotmeana. Până la degajarea copacului se circulă alternativ, poliția dirijând circulația.

Pe A1 se circula tot în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu un stat subţire de zăpadă. Şoferii aflaţi în trafic pe DN 73, Piteşti -Câmpulung, se plângeau că şoseaua este acoperită cu zăpada şi nu s-a acţionat cu ulilaje. Deşi se circula greu, nu au fost blocaje până la această oră.

Foto Info Trafic Piteşti