Și-a ucis soțul paralizat și a primit numai 7 ani închisoare!

Cu o condamnare de 7 ani închisoare a fost pedepsită o femeie din comuna Priboieni, care şi-a ucis soţul paralizat. I-a înfipt cuţitul în inimă şi a susţinut că bărbatul s-a sinucis. Sentinţa incredibil de mică, a fost dată de Tribunalul Argeş însă nu este definitivă.

Şi-a ucis soţul paralizat, în vara anului trecut. Femeia în vârstă de 54 de ani, din comuna Priboieni, judeţul Argeş i-a înfipt un cuţit în inimă, bărbatului în vârstă de 48 de ani. Bărbatul a fost în imposibilitatea de a se apăra, fiind paralizat. După crimă, nevasta i-a schimbat victimei hainele pline de sânge, dându-i unele curate şi împreună cu cuţitul folosit le-a aruncat într-un tomberon aflat la câteva sute de metri de casă. Crezând că a şters urmele crimei a strigat la vecini anunţându-i că bărbatul s-a sinucis. La ceva distanţă de cadavru aruncase un alt cuţit.

Din primele cercetări, poliţiştii şi-au dat seama că nu este sinucidere. Primul suspect a fost soţia victimei, o femei care avea mari probleme cu băutura, fiind beată criţă chiar în momentul comiterii faptei. A fost arestată preventiv, cu toate acestea, nu a recunoscut că ea şi-a ucis soţul paralizat decât după aproximativ două săptămâni.

A fost trimisă în judecată pentru violenţă în familie şi omor. Tribunalul Argeş a dat sentinţa, potrivit căreia femeia a fost condamnată la 7 ani. O pedeapsă mult prea mică, având în vedere gravitatea faptei. În plus, ea este obligată să urmeze un tratament medical, pentru etilism cronic, boală de care suferă şi care a contribuit la comiterea faptei. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.