Un bărbat din Călinești și-a amenințat vecinul cu… drujba. A intrat fără drept în curtea acestuia și a început să facă scandal. În cele din urmă, scandalagiul a fost reținut de polițiști.

În după-amiaza zilei de duminică, 9 iunie, un tânăr de 22 de ani, din Călinești, după mai multe pahare de băutură, și-a adus aminte de neînțelegerile avute cu vecinul său. A pornit dujba și a intrat în gospodăria acestuia începând să amenințe pe toată lumea.

Cei doi vecini sunt cunoscuți în localitate pentru certurile dintre ei, majoritatea având loc pe fondul consumului excesiv de alcool. Când beau se apucă și se înjură unul pe celălalt și deranjează pe ceilalți din jurul lor. Tot pe fondul consumului de alcool, a avut loc și incidentul de duminica trecută. Atunci tânărul de 22 de ani a intrat în curtea vecinului său și a început să amenințe cu drujba pornită. Persoana căutată de bărbat nu era acasă, ci doar rudele acestuia care au trecut printr-un moment de panică. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic grav. Aceștia au sunat la poliție, iar tânărul scandalagiu a fost reținut, petrecându-și noaptea în arest.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti au deschis pe numele bărbatului un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: descriptiv.