Se fac angajări la Primăria Piteşti! Sunt disponibile 4 locuri

Un anunţ făcut public pe site-ul instituţiei, informează că se fac angajări la Primăria Piteşti. Sunt disponibile patru posturi de inspector clasa I, la Serviciul Investiţii şi Compartimentul Protecția Mediului. Vezi mai jos care sunt condiţiile.

Se fac angajări la Primăria Piteşti! Anunţul a fost făcut public pe site-ul insitutiţiei amintite. Concursul urmează să aibă loc pe data de 6 februarie 2019, la ora 10.00.

Angajările vor fi făcute pe perioadă nedeterminată, în următoarele funcții publice vacante:
La Serviciul Investiții
– 1 funcție publică de execuție de inspector, clasa I, gradul profesional superior, cu studii superioare economice;
– 1 funcție publică de execuție de inspector, clasa I, gradul profesional superior, cu studii superioare în ramura științelor ingineresti.
Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească toţi candidaţii sunt pentru postul de inspector clasa I, gradul profesional superior: studii universitare de licență absolvite cu diplomă în ramura științelor economice şi cele inginereşti, după caz, şi vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minim 7 ani.

La Serviciul Tehnic- Compartimentul Protecția Mediului sunt disponibile următoarele posturi: 1 funcție publică de execuție de inspector, clasa I, gradul profesional superior;
– 1 funcție publică de execuție de inspector, clasa I, gradul profesional principal.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească toti candidaţii sunt studii universitare de licenţă în domeniul Știința mediului sau în domeniul Ingineria mediului şi vechie de 7 ani pentru postul de inspector, clasa I, gradul superior şi de 5 ani pentru postul de inspector, clasa I, gradul principal .

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:
– 06.02.2019, ora 10.00 – proba scrisă
– 11.02.2019, ora 11.00 – interviul
Actele necesare pentru participarea la concurs şi tematica concursului se pot obţine de pe site-ul instituției: www.primariapitesti.ro, de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relaţii Publice.