S-a trezit cu un bărbat dezbrăcat în pat, lângă ea! Venise să o violeze-Update

Update- Judecătoria Costeşti a admis cererea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, pe numele bărbatului. Sentinţa poate fi atacată. 

O văduvă, în vârstă de 59 de ani, s-a trezit cu un bărbat dezbrăcat în pat, lângă ea, noaptea. Individul voia să o violeze, dar a adormit! Când s-a trezit, victima s-a luptat cu individul şi l-a pus pe fugă. Poliţiştii au descoperit că acelaşi bărbat a mai intrat şi peste o bătrână de 84 de ani. A fost reţinut!

Bărbat dezbrăcat, s-a băgat în pat lângă victimă fără ca aceasta să-l fi simţit când a intrat în casă. S-a întâmplat în comuna Lunca Corbului! Victima, o femeie de 59 de ani, văduvă, a a sărit în sus speriată. Individul gol puşcă, dormea dus lângă ea, în pat. Trezit de ţipetele femeii, bărbatul şi-a aminti de ce venise şi a încercat să o forţeze să întreţină relaţii sexuale cu el. A urmat o luptă între cei doi, în urma căreia a învins femeia. Aceasta a vrut să-i oprească şi hainele golanului dar nu a reuşit, aşa că, individul pus pe fugă a zbughit-o cu pantalonii în mână şi s-a pierdut în noapte. Femeia a sunat la 112 şi a reclamat păţania. Fiind noaptea, femeia nu l-a recunoscut pe acel bărbat dezbrăcat care care a vrut să o violeze, şi le-a spus oamenilor legii că tocmai de aceea a vrut să-i oprească hainele, ca să afle cine este.

Oamenii legii au demarat cercetări şi au aflat că „iubăreţul” este un recidivist, de 38 de ani, din localitate. Cu câteva seri înainte, acesta intrase în casă şi peste o bătrână de 84 de ani. A forţat un geam cu un cuţit, a intrat în locuinţă, a stta o vreme după care a plecat uitându-şi arma albă lângă patul bătrânei. Victima şi-a dat seama dimineaţă că avusese parte de musafiri nepoftiţi, când a găsit cuţitul. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de furt, violare de domiciliu, tentativă de viol şi loviri şi alte violenţe. Joi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunerea de arestare preventivă.