S-a spânzurat înainte de botezul copilului! Se spune că a mai avut tentative

Decoperire şocantă, într-un apartament din Câmpulung, marţi. Un bărbat s-a spânzurat înainte de botezul copilului. A fost găsit în sufrageria locuinţei sale.

S-a spânzurat înainte de botezul copilului! Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit mort, în locuinţa sa, din Câmpulung, în cartierul Vişoi, marţi. Acesta zăcea spânzurat în sufragerie, de o ţeavă de gaze. Când a fost descoperit era deja mort, echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş, constatând că decesul survenise de mai multe ore.

Bărbatul a fost găsit de soţia sa şi un prieten de familie. Soţii, deşi deţineau apartamentul din Câmpulung, se mutaseră la casă, în comuna Mihăeşti. Luni seară, bărbatul a dispărut de acasă şi orice încercare a femeii de a-l găsi a rămas fără rezultat. Deşi l-a sunat de nenumărate ori, acesta avea telefonul închis. Marţi, împreună cu un prieten de familie, soţia a mers şi la apartamentul din Câmpulung. Au găsit uşa încuiată pe interior. Când au intrat l-au găsit mort.

A fost sesizată Poliţia, care a demarat cercetări. S-a constatat că bărbatul s-a spânzurat cu puţin înainte de botezul fiului în vârstă de 3 luni, familia fiind în pregătiri pentru eveniment. Se pare că în trecut ar mai fi avut alte trei tentative de suicid, variantă neconfirmată oficial.