Reţinut după ce a lovit un biciclist şi a fugit de la locul accidentului. Şoferul a mai avut probleme cu legea

Reţinut pentru 24 de ore, pentru părăsirea locului accidentului, cu asta s-a ales un şofer, din comuna Poiana Lacului. A accidentat un biciclist, rănindu-l grav după care a fugit.

Accidentul a avut loc marţi seară, în comuna Moşoaia, pe DN 67 B. Biciclistul, în vârstă de 69 de ani, mergea pe marginea şoselei când a fost acroşat de oglinda retrovizoare a unei Skoda.

Biciclistul a fost făcut una cu pământul suferind multiple traumatisme şi o fractură la mâna dreaptă. A fost transportat la spital, poliţiştii demarând cercetări pentru identificarea şoferului fugar.

Miercuri, o femeie din Poiana Lacului s-a prezentat la Serviciul Rutier Argeş spunând că dimineaţă şi-a dat seama că are oglinda ruptă şi a cerut o dovadă ca să repare autovehiculul.

Când a aflat că a avut loc un accident, şoferiţa a mărturisit că nu ea, ci soţul în vârstă de 40 ani condusese autovehiculul cu o seară înainte. A fost chemat şi bărbatul la audieri. El a zis că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

Joi, bărbatul a fost chemat din nou, la Serviciul Rutier Argeş. Între timp oamenii legii au făcut verificări. În trecut şoferul a mai avut probleme cu legea. A avut permisul anulat în 2015 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. În 2016 a dat examen şi a obţinut din nou permis. În 2017 a devenit suspect într-un dosar de contrabandă cu alcool.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au emis pe numele şoferului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El este acuzat de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. A fost dus în arestul I.P.J. Argeş.