Reţinut după ce a furat dintr-o societate componente pentru o hală

Trei hoţi din comuna Bascov au dat lovitura într-o societate comercială din localitate. Unul dintre ei a fost reţinut. Habar n-au avut că „fierul” pe care l-au vândut pe un preţ de nimic, făcea parte din componentele necesare construcţiei unei hale metalice.

Reţinut după ce a furat dintr-o societate componente pentru o hală! Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost sesizaţi de reprezentanţii unei societăţi din localitate că indivizi necunoscuţi au dat o spargere la firmă. Hoţii furaseră profile metalice în valoare de 2.000 de lei. Acestea, erau depozitate pentru a începe construcţia unei hale metalice.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, împreună cu doi minori de 16 ani, toţi din Bascov, ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăţi comerciale. Cei trei s-au dus cu o căruţă, au rupt gardul, au încărcat componentele în atelaj şi au dispărut. Bunurile furate le-au vândut la un depozit de fier vechi pentru 200 lei. În urma administrării probatoriului, faţă de Răzvan T. de 21 de ani, a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Acesta a mai fost cercetat pentru furturi comise în perioada când era minor.