Povestea tristă a dispărutului din Miceşti! Are un fiu mort, altul în închisoare

De duminică, poliţiştii caută un bărbat, din comuna Miceşti, dispărut de acasă. În vârstă de 62 de ani, acesta suferă de boala Alzheimer. Bărbatul a avut parte de multe supărări, ceea ce i-a afectat grav starea de sănătate. În Ajunul Crăciunului, din anul 2015, cei doi fii ai săi, un bărbat de 30 de ani şi altul de 26 de ani, au băut împreună, au chefuit, după care s-au încăierat. În urma leziunilor suferite, bărbatul de 30 de ani, a murit, fratele acestuia ajungând la închisoare. Lovit de o astfel de nenorocire, părintele nu a suportat durerea şi s-a îmbolnăvit. Din cauza afecţiunii de care suferă, deseori pleacă de acasă, aşa cum s-a întâmplat şi duminică.

Deşi este căutat de câteva zile, oamenii legii nu i-au dat de urmă. Poliţiştii fac un apel către cei care l-au văzut pe bărbat şi pot furnizat detalii despre locul unde se află. „În data de 17 iunie , Mărgărit Mihai, de 62 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Micești, județul Argeș, fără a mai reveni.
Semnalmente: înălţime 1,65 m, constituţie atletică, păr alb, față rotundă, sprâncene dese, ochi albaștri, nas proeminent, gura dreaptă. Vestimentație probabilă: pantaloni de trening sau salopetă gri, bluză de salopetă gri, cizme negre din cauciuc.
Semne particulare: ochiul stâng este închis în permanență, două cicatrici în zona tâmplei drepte.
Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie”, se precizează într-un comunicat al I.P.J. Argeş.