Update! Percheziții în Argeș la persoane bănuite de furt calificat

Persoanele bănuite de furt calificat acționau în mai multe județe din țară: Argeș, Vâlcea, Gorj, Dâmbovița și Prahova. Cei în cauză sustrăgeau bunuri atât din locuințe sau mașini, cât și din societăți comerciale. Deși persoanele erau bănuite de furt, aceștia dețineau autoturisme scumpe, printre ele regăsindu-se și o mașină Jaguar. Bunurile acestora urmează să fie indisponibilizate.

În dimineața zilei de 12 noiembrie, polițiștii efectuează mai multe percheziții în Argeș la persoane bănuite de furt. Au loc 13 percheziții  la locuințele a 10 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Percheziții la persoane bănuite de furt calificat pe raza municipiului Piteşti, a oraşului Ştefăneşti şi a comunelor Albota şi Bascov. Poliția Municipiului Câmpulung și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează la această oră 13 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.