Un accident rutier a avut loc, vineri seara, pe DN7, la Drăganu. Patru tineri, doi băieți și două fete, din Sălaj, au ajuns la spital. Una dintre victime a fost scoasă din mașina cu ajutorul pompierilor și localnicilor.

A intrat în depășire, fără să se asigure, și a băgat în spital patru tineri. Cei patru răniți în accident sunt studenti la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti.

Imagine

Potrivit polițiștilor, un bărbat, de 51 de ani, din București,  care se deplasa pe sensul de mers Pitești-Rm. Vâlcea, s-a angajat într-o depășire, în coloană, fără să se asigure. În acest mod a acroșat un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani din Sălaj, care se afla angajat regulamentar în depășire. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un cap de pod.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un SMURD TIM, un SMURD B2 și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Cei patru ocupanți ai autoturismului, ajuns într-un cap de pod, au fost transportați la spital pentru investigații. Una dintre victime a fost scoasă din mașina distrusă cu ajutorul pompierilor și a localnicilor care au sărit în ajutor.

Conform evaluării medicale preliminare, șoferul și pasagera stânga spate a suferit fracturi la membru superior, ceilalti doi fiind răniți ușor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: ISU Argeș.