Update- Vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au dispus eliberarea femeii. Împotriva ei a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

O femeie de afaceri din Piteşti, are probleme cu legea din pricina comportamentului său agresiv. Patroana fost reţinută sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe şi şantaj.

Patroana a fost reţinută pentru loviri şi alte violenţe, după ce, spun poliţiştii, ar fi bătut măr o piteşteancă în vârstă de 41 de ani. Femeia de afaceri, în vârstă de 62 de ani, este deţinătoarea unui service auto din Piteşti.

Potrivit anchetatorilor, aceasta a vrut să cumpere o casă pentru care ar fi trebuit să achite 55.000 de euro. A plătit un avans de 8.000 de euro. Potrivit precontractului încheiat cu vânzătoarea, patroana ar fi trebuit să achite integral suma până la o anumită dată. În caz contrar nu doar că pierdea avansul dar era obligată să plătească şi penalizări în valoare tot de 8.000 de euro.

Nu s-a încadrat în timp şi s-a dus la femeia care vindea imobilul să îi ceară avansul. A fost refuzată şi când i s-a pretins şi penalizarea, conform antecontractului, femeia de afaceri şi-a pierdut controlul. A lovit-o şi a ajuns în arest.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj și loviri sau alte violențe, și au reținut o femeie de 62 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 16 octombrie a.c., femeia ar fi lovit o altă femeie, de 41 de ani, din Pitești, și ar fi amenințat-o cu acte de violență, pe fondul unor obligații contractuale privind un antecontract de vânzare-cumpărare al unui imobil.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, se precizează într-un comunicat la IPJ Argeş.