Update- Poliţiştii au emis pe numele celor doi suspecţi, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Bărbaţii au fost duşi în arestul IPJ Argeş.  Marţi, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

După ce au furat motorină dintr-un tir, doi hoţi au fost opriţi cu focuri de armă pe A 1. Oamenii legii au nimerit maşina fugarilor şi astfel au reuşit să pună mâna pe indivizii urmăriţi care nu voiau să se predea.

Doi hoţi au fost opriţi cu focuri de armă pe Autostrada A1, în zona mall din Piteşti, în noaptea de duminică spre luni. Cei doi bărbaţi, de 23 ani, respectiv 49 de ani, s-au dus în parcarea de la kilometrul 110 cu un Logan MCV. Au sustras combustibil dintr-un tir cu numere de Bulgaria, profitând de faptul că şoferul dormea. Au fost văzuţi de alţi conducători în timp ce umpleau bidoanele. Şoferii au încercat să-i prindă pe hoţi dar indivizii au fugit pe A1.

A fost sesizată poliţia, maşina hoţilor fiind dată în consemn. Au fost făcute filtre la toate ieşirile de pe A1, în Piteşti şi la Bascov. Un echipaj de la A1 a observat Loganul suspect în trafic. Atunci hoţii au accelerat gonind cu poliţiştii pe urmele lor. Au fost somaţi dar tot nu s-au predat!

În cele din urmă, la kilometrul 105, au fost opriţi cu focuri de armă, după ce s-a tras de mai multe ori spre Logan. Maşina a fost lovită în geamuri şi în cauciucuri, atunci şoferul fiind nevoit să oprească. În autovehiul au fost găsite bidoane cu circa 200 de litri de motorină furată.

Cei doi bărbaţi de 23 ani şi 39 de ani, din comuna Bogaţi au fost duşi la audieri la A1, de acolo fiind preluaţi de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş. La această oră, bărbaţii încă se află la audieri, sub acuzaţia de furt calificat. Oamenii legii au constatat că şoferul în vârstă de 23 de ani, era băut, având o concentraţie de alcool de peste 0,50 la mie, alcool în aerul expirat.