Interlop urmărit internaţional, prins la Câmpulung. Acuzaţii grave în Belgia

Un interlop urmărit internaţional, reţinut de poliţiştii câmpulungeni a primit mandat de arestare preventivă. Acesta era căutat de autorităţile belgiene care au emis pe numele său un mandat european.

Urmărit internaţional prins la Câmpulung. Tânărul în vârstă de 29 de ani, este un cunoscut interlop. Acestea era căutat de autorităţile belgiene. Pe numele său exista un mandat european de arestare sub acuzaţia de trafic de persoane. Individul a fost prezentat Curţii de Apel Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea procurorilor pe o perioadă de 15 de zile, respectiv de la data de 11 ianuarie 2019 până la data de 25 ianuarie 2019, inclusiv.

„Amână judecarea cauzei şi fixează termen la data de 23 ianuarie 2019, ora 08:30, pentru prezentarea, de către procuror, a mandatului european de arestare în original, însoţit de traducerea în limba română. Potrivit art.101 alin.6 din Legea nr.302/2004 modificată şi completată, prezenta încheiere se comunică Centrului de Cooperare Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Direcţiei de Drept Internaţional şi Tratate – Serviciul Cooperare Judiciară în Materie Penală din cadrul Ministerului Justiţiei” se precizează în sentinţă.

Tânărul interlop urmărit internaţional, a fost cercetat în mai multe doare la Câmpulung. Cel mai răsunător a fost unul de trafic de droguri, din 2017 după ce a fost prins ridicând un colet cu substanţe interzise.