După ce au chefuit împreună, doi bărbaţi din comuna Slobozia, au ajuns la scandal. Nepotul a fost înjunghiat în inimă de unchi şi a ajuns la spital. Autorul agresiunii a fost reţinut.

Înjunghiat în inimă de unchi, acesta este deznodământul unei întâlniri în familie. S-a întâmplat duminică seară, în comuna argeşeană Slobozia. Nepotul în vârstă de 45 de ani şi-a invitat la masă, mai multe rude din localitate. Printre musafiri s-a numărat şi unchiul, în vârstă de 61 de ani, care locuieşte la Bucureşti dar merge în comuna natală la sfârşit de săptămână.

Împreună membrii familiei au băut şi au mâncat. Când aburii alcoolului au început să-i afecteze judecata, unchiul a început să îşi jignească nepotul. Supărat, acesta din urmă a vrut să-l dea afară din curte. Furios, unchiul a pus mâna pe un cuțit ți l-a înjunghiat în zona inimii și în abdomen.

Nepotul a fost preluat de un echipaj la Serviciului de Ambulanță Argeș. A fost transportat la spital, conștient, dar în stare gravă. A fost dus direct în sala de operații, fiind supus unei intervenții chirurgicale. În cursul nopții de duminică spre luni, bucureșteanul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Este acuzat de tentativă de omor. Luni va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunerea arestării preventive.