Update- Plutonierul adjutant Ion Niţu, aflat în concediu de odihnă, a trecut prin zonă şi a văzut flăcările. Militarul a intrat în casa scării şi a uşile pentru evacuarea fumului care inundase imobilul făcând aerul irespirabil. de asemena i-a ajutta pe locatarii care coborau pe scări să găsească ieşirea şi să iasă la aer curat.

Un alt pompier, plutonierul adjtutat Nicolae Anghelescu a observat o pisică în balconul apartametului care ardea. Acesta a salvat animalul care ar fi murit din cauza flăcărilor mari.

Focul a fost stins. Militarii constatat că în apartament erau depozitate multe deşeuri şi gunoaie. Locuinţa era debranşată de la electricitate şi gaze. Este posibil ca proprietara să fi dat foc.

În aceste momente, incendiu la un bloc din Piteşti! Flăcări mari se văd din balcon. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului. Se pare că focul a fost pus cu intenţie.

Incendiu la un bloc din Piteşti! Flăcările se văd în balcon! Incendiul a izbucnit în cartierul Războieni, la o locuinţă situată la etajul III. Oamenii privesc neputincioşi la vâlvătaia care pare să fi distrus întreg apartamentul. Locatarii au ieşit singuri din bloc, mai puţin o femeie care locuia la etajul IV. Aceasta a fost scoasă de pompieri.

Din spusele vecinilor, se pare că focul a fost pus intenţionat după o ceartă între proprietari. Aceştia erau cunoscuţi ca având deseori conflicte ceea ce s-a întâmplat şi vineri dimineaţă. Pompierii acţionează cu trei echipaje.  Pentru ca forţele de intervenţie să se poată desfăşura, poliţiştii locali au blocat circulaţia pe strada Vasile Pârvan, la ambele intrări.

Foto: ISU Argeş