Fraţii hoţi de maşini au ajuns, din nou, în arest!

Update- Judecătoria Piteşti a admis propunerea de arestare preventivă. Cei doi au primit mandate pe câte 30 de zile fiecare şi s-au întors în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Nu se învaţă minte! Fraţii hoţi de maşini din comuna Moşoaia au dat din nou lovitura. În week-end au furat un Cielo şi sunt din nou, colegi de celulă! În ianuarie au mai fost cazaţi în arest, fiind plasaţi ulterior sub control judiciar după ce au sustras un autoturism.

Fraţii hoţi de maşini au ajuns, din nou, în arest! Puiu Ionuţ Z., de 24 de ani şi Nicolae Andrei Z., de 26 de ani, din comuna Moşoaia, au făcut o pasiune pentru furtul de maşini. În noaptea de sâmbătă spre duminică, au sustras un Cielo din comuna Moşoaia. Maşina se afla cu cheile în uşă, într-o curte. Au pornit-o şi au plecat la drum cu ea. Au ajuns până pe strada Serelor din Bascov, acolo unde au lovit o barieră. Au abandonat maşina avariată şi au fugit.

În aceeaşi noapte, fraţii hoţi de maşini au mai avut o încercare eşuată. Tot în Moşoaia, au spart geamul lateral al unui autoturism. Au încercat să pornească maşina dar nu au reuşit, renunţând la intenţie. Au fost prinşi luni, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore pentru distrugere şi furt calificat.

Cei doi sunt cunoştinţe vechi pentru oamenii legii. Au fost cercetaţi în mai multe dosare de furt calificat. Ultima dată, în luna ianuarie au stat o noapte în arest după ce au furat un autoturism. Au fost plasaţi sub control judiciar. Faptul că nu au ţinut cont de măsura de supraveghere şi au continuat să comită furturi poate duce la înlocuirea măsurii. Marţi, fraţii hoţi de maşini vor fi duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu o nouă propunere de arestare preventivă.