Foişor prăbuşit pe un copil în tabără la Bughea! Băiatul a fost dus la spital

Foişor prăbuşit, duminică, pe un băieţel în vârstă de 9 ani, aflat în tabără la o pensiune din comuna Bughea de Sus. Copilul are traumatisme la abdomen şi la cap.

Băiatul rănit se afla în tabără la o pensiune din comuna Bughea de Sus. Era împreună cu mai mulţi copii. Mama lui, profesor de profesie, se număra printre supraveghetorii de grup. Copiii erau din Târgovişte.

În curte, micuţii aveau leagăne, tobogane dar şi foişor în care putea sta pe băncuţe să deseneze, să coloreze se mănânce, etc. Băiatul venise în tabără, în judeţul Argeş, de luni, pe data de 30 iulie şi urma să plece mâine.

Foişor prăbuşit, în timp ce băiatul se afla pe băncuţă. Un stâlp de susţinere din lemn s-a rupt, iar acoperişul din tablă ondulată a căzut. L-a lovit pe băiat la cap şi abdomen.

Micul pacient a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportat la Camera de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Pediatrie.

Poliţiştii au demarat o anchetă. Încearcă să afle ce s-a întâmplat la foişor, de s-a prăbuşit. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.