Droguri aduse prin curier din Spania! Traficant reţinut!

Tânăr reţinut pentru droguri aduse prin curier din Spania! Piteşteanul în vârstă de 28 de ani, a fost arestat preventiv. Intenţiona să vândă un kilogram de cannabis.

Droguri aduse prin curier din Spania! Asta au descoperit Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești. Oamenii legii au prins în flagrant un tânăr, de 28 de ani, din Piteşti, în timp ce încerca să vândă un kilogram de cannabis.

Flagrantul a fost organizat la Bascov, acolo unde traficantul venise cu maşina lui, un BMW. Drogurile erau în portbagaj, împachetate într-o folie din aluminiu.

„Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie a.c., cel în cauză ar fi procurat diverse cantitați de cannabis din Spania. Le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletarie sau curierat, iar ulterior le-ar fi vândut pe raza județului Argeș.

Pentru probarea activităţii infracţionale în dosarul penal, după prinderea în flagrant, polițiștii au efectuat o perchezițe domiciliară, pe raza județului Argeș.

În urma percheziției au fost identificate şi indisponibilizate circa 1 kg de cannabis, ustensile folosite la prepararea, porționarea și consumul substanțelor halucinogene, două telefoane mobile şi un autoturism.

Bărbatul a fost adus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, se precizează în comunicatul de presă remis de BCCO Piteşti.