Crimă la Domnești! Și-a ucis musafirul cu făcăleţul

Poliţiştii argeşeni au avut de investigat o crimă care a avut loc în comuna Domneşti, duminică seară. Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, zăcea mort, în casa unui prieten după ce fusese bătut. Proprietarul a minţit spunând că musafiul s-a lovit. Cel acuzat de crimă a fost reţinut în această dimineaţă.

Crimă la Domneşti, asta este concluzia la care au ajuns oamenii legii. Un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna amintită, a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa. A spus că prietenului său, un bărbat de 58 de ani, din comuna Pietroşani, aflat în vizită i s-a făcut rău. Echipajul medical a constatat că victima care era deja decedată, are multiple leziuni, pe tot corpul. A fost sesizată Poliţia cazul fiind preluat, de Serviciul de Investigaţii Criminale .

La audieri, bărbatul de 65 de ani a susţinut că amicul său are leziuni din cauză că s-a zbătut, în timp ce îi era rău. Cercetările au scos la iveală altceva. Victima fusese bătută cu un făcăleţ. În urma loviturilor şi-a găsit moartea chiar în casa ucigaşului. Scandalul a avut loc după ce bărbaţii au băut împreună cu alţi amici. În această dimineaţă criminalul a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Acesta nu recunoaşte fapta.