Polițiștii de la Secția 4 de Poliție Pitești au tras cinci focuri de armă, în plan vertical, în noaptea de duminică spre luni, pentru a opri patru persoane.

Totul s-a întâmplat după ce un autoturism cu numere de Bulgaria nu a oprit în centrul Piteștiului la semnalul polițiștilor de la Secția 1 Poliție. Șoferul nu a oprit, ci din contră a accelerat, gonind cu mașina spre cartierul Războieni. Oamenii legii au plecat în urmărirea lor, până în localitatea Albota.

În încercarea de a scăpa de urmele polițiștilor, șoferul a intrat pe un câmp din zonă. În cele din urmă s-a împotmolit cu mașina. Din autoturism au coborât patru persoane care luat-o la sănătoasa, în direcții diferite. Polițiștii argeșeni au tras cinci focuri de armă, în plan vertical, dar niciunul dintre indivizii fugăriți nu au fost intimidați în vreun fel. Nu a fost nicio persoană rănită și nici autoturismul avariat.

În mașina abandonată pe câmp nu au fost găsite obiecte interzise care sa indice motivul pentru care șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor. Din primele informații și actele mașini ar fi fost în regulă. Autoturismul este înmatriculat în afara țării, ceea ce complică cercetărilor polițiștilor.

„Cercetarile continuă pentru identificarea celor în cauză și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș.

Foto: sursa ta.