Bărbat acuzat de tentativă de omor, plasat sub control judiciar

Într-un moment de furie a înjunghiat un bărbat de două ori în abdomen şi a fugit. Instanţa a dispus însă , ca bărbatul acuzat de tentativă de omor să fie plasat sub control judiciar. Astfel, cel acuzat a părăsit arestul IPJ Argeş.

Decizie surprinzătoare! Un bărbat acuzat de tentativă de omor a scăpat de arest, fiind plasat de instanţă sub control judiciar. Ilie R., din comuna Teiu, s-a luat la ceartă într-un bar cu un alt client, sâmbătă seară. Cei doi au ieşit în stradă, acolo unde a avut loc atacul. Ilie R. l-a înjunghiat de două ori în abdomen pe clientul care-l apostrofase că nu salută. Victima a ajuns la spital fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

După comiterea faptei, autorul a fugit şi a stat ascuns întreaga noapte. Duminică, conştiincios, suspectul s-a dus la serviciu. Lucrează la paznic la o firmă din Piteşti şi a fost ridicat de oamenii legii de la locul de muncă. A fost reţinut pe bază de ordonanţă. Luni a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Înstanţa, în mod surpinzător, a respins cererea procurorilor. Împotriva bărbatului a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acesta nu are voie să părăsească ţara. După decizia instanţei bărbatul a fost eliberat din arest.