Agresor reţinut! Şi-a bătut mama până a orbit şi l-a mutilat pe prietenul de pahar

Agresor reţinut pentru a doua oară, din cauza violenţei sale. Mai întâi, a fost condamnat după ce şi-a bătut cu bestialitate mama, bătrâna rămânând oarbă. Acum a ajuns în arest după ce şi-a mutilat un prieten.

Agresor, cunoscut în comuna Uda, Adrian Frumuzache, de, 39 de ani, a ajuns în arest pentru vătămare corporală. El este acuzat că a bătut un bărbat de 49 de ani, din aceeaşi localitate, atât de rău, încât victima a necesitat 40 de zile de îngrijiri medicale.

Până la scandal, agresorul şi victima erau prieteni. Au băut împreună la o cârciumă din sat şi au pornit, beţi, către casă. Pe drum s-au luat la ceartă, dintr-un motiv pe care nici nu şi-l amintesc. Adrian Frumuzache l-a lovit cu pumnii în faţă de amicul de pahar.

În urma agresiunii bărbatul a suferit multiple fracturi la oasele feţei, fiind mutilat în bătaie. A fost abandonat căzut în mijlocul drumului, acolo unde a zăcut ore bune.
Urmare a leziunilor suferite, a ajuns al spital unde a stat internat multă vreme.

Agresorul a fost reţinut şi a ajuns în arest. În 2016, el şi-a bătut atât de rău mama, o femeie de 65 de ani, încât a lăsat-o oarbă. A fost condamnat la 1 an şi 8 luni închisoare. şi fusese eliberat în urmă cu câteva luni.