Afacerist băut, a ajuns cu mașina în șanț, la Bascov

Sâmbătă seară, un afacerist băut a ajuns cu mașina în șanț, la Bascov. Bărbatul a scăpat nevătămat, nu însă și de dosarul penal. Acesta consumase alcool înainte de a pleca la drum, având aproape 1 la mie, alcool, în aerul expirat.

Afacerist băut, a ajuns cu mașina în șanț la Bascov! S-a întâmplat sâmbătă seară pe DN 7, în comuna Bascov, la Valea Ursului. Bărbatul conducea un Duster și se ducea în direcția Râmnicu Vâlcea. Asfaltul era ud şi se pare că cel de la volan nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. A părăsit şoseaua şi a plonjat într-un şanţ. Puţin a lipsit ca afaceristul să nu ajungă într-un pârâu.

 

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului însă, conducătorul auto, nimeni altul decât Constantin Lazăr, unul dintre fraţii Lazăr de la compania cu acelaşi nume, nu era rănit. Acesta nu a necesitat transportul la spital. A ajuns în cele din urmă, la Camera de Primire a Urgenţelor, dar nu pentru a primi îngrijiri medicale. Acolo i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Asta după ce a suflat în etilotest şi s-a stabilit că afaceristul băut avea 0,99 la mie, alcool în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Info Trafic Piteşti