Accident cu descarcerare pe DN 7, la Drăganu! Maşină răsturnată în şanţ

Accident cu descarcerare, pe DN 7, în comuna Drăganu, miercuri după-amiază. O dubiţă Fiat s-a răsturnat în şanţ şi două persoane au fost rănite. Un bărbat a rămas prins între fiarele maşinii. Traficul, îngreunat.

Un şofer din Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 32 de ani, conducea, un Fiat Doblo către Vâlcea. La Drăganu, conducătorul auto a pierdut controlul volanului. maşina a părăsit soseaua şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

 

Accident cu descarcerare la Drăganu au anunţat oamenii, la 112 şi echipaje de pompieri şi de poliţie au pornit în zonă: o autospecială de decarcerare, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi un alt echipaj SMURD de prim ajutor.

La faţa locului l-au găsit pe şofer era ieşit din maşină, însă pasagerul din dreapta rămăsese încarcerat. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, avea picioarele prinse sub bordul maşinii. Militarii au intervenit şi l-au scos după ce au tăiat din componentele maşinii.

Traficul s-a derulat cu dificultate pe durata intervenţiei. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili din ce cauză a pierdut şoferul controlul volanului. Un lucru este cert, acesta avea viteză!

Foto Info Trafic Piteşti