A furat un cal cu căruță cu tot…ca să mănânce mici! A ajuns în arest

A ajuns în arest, după ce a furat un cal cu căruță cu tot! Tânărul de 30 de ani, a dat lovitura în comuna Merișani, în comunitatea de rromi în care trăia. El a motivat că voia să meargă în târg la Piteşti, să mănânce mici!

A furat un cal cu căruță cu tot, din satul Malul Vânăt, unde trăiește o comunitate de rromi, din comuna Merișani. Tânărul s-a dus într-o noapte, din luna august şi a sustras dintr-o casă în care ştia că nu locuieşte nimeni, frigiderul şi perdelele de la geam. În luna septembrie, a trecut la fapte mai mari! A intrat în gospodăria unui vecin, la nici 300 de metri de casa sa şi a furat un cal cu căruţă cu tot. Asta deşi deţinea şi el un cal cu atelaj. Pe cele furate nu avea cum se le folosească la muncă, fără să afle păgubaşul, aşa că a încercat să le vândă. Nu a avut noroc să găsească pe cineva care să-i ofere un preţ bun. Tot căutând, s-a dat de gol!

Duminică, poliţiştii Secţiei Rurale Bascov, au găsit o parte din bunuri. Calul cu căruţa şi perdelele erau acasă la suspect. Nu şi frigiderul, pe care apucase să-l vândă. În faţa oamenilor legii, bărbatul a motivat că a fost beat şi a luat din greşeală atelajul, crezând că este al lui, mai ales că locuia foarte aproape de păgubaş. Întrebat de ce nu l-a înapoiat când şi-a dat seama de greşeală, suspectul a a motivat că voia să meargă până la Piteşti, în Târgul Săptămânal, să mănânce mici! Exact acolo încercase să vândă bunurile furate. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Astăzi va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.