UPDATE! Femeie lovită de o mașină pe trecere. Șoferul a fugit de la fața locului

UPDATE: La scurt timp de la producerea accidentului, șoferul vinovat a fost identificat de polițiștii argeșeni. Bărbatul de 51 de ani, din Pitești, a lăsat mașina la câteva sute de metri distanță de locul săvârșirii accidentului și a luat-o la „sănătoasa”. Depistat de polițiști, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Bărbatul avea o alcoolemie de circa 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Cel mai probabil, acesta va rămâne și fără permis, fapt care l-ar putea costa și pierderea locului de muncă pentru că bărbatul este de profesie șofer.

O femeie a fost lovită de o mașină pe marcajul pietonal. Accidentul a avut loc în cartierul piteștean Prundu, zona Depou. Șoferul a fugit de la locul accidentului!

O femeie de 64 de ani a fost lovită, la Pitești, de o mașină, pe trecerea de pietoni. Șoferul și-a continuat deplasarea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Un alt conducător auto a sunat la 112 pentru a anunța accidentul.

Femeia acroșată avea 64 de ani. Victima a primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la locul evenimentului.

Polițiștii încearcă acum să dea de urma șoferului care a dat peste femeia care traversa regulamentar strada. Dacă va fi găsit, acestuia i se va întocmi un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.