Un primar din Argeș recunoaște că a făcut lucrări „la negru”

Mare parte din primarii argeșeni, de multe ori, spun lucruri trăznite! Alteori parcă se autodenunță! Este și cazul primarului de la Micești care, într-un moment de sinceritate, a făcut o declarație uluitoare. Edilul recunoaște că făcea lucrări „la negru”.

Sinceritatea l-a dat de gol! Primarul PSD de la Micești, Dumitru Voicu, recunoaște la ședința de Colegiu Prefectural că în urma cu câțiva ani făcea activități „la negru”.

La auzul celor spuse de primar, președintele Consiliului Județean Argeș, reprezentanții prefecturii sau ale celorlalte primării din Argeș au izbucnit în râs.

Vă redăm mai jos o parte din cele spuse de primarul Dumitru Voicu de la Micești:

„Cu ajutorul colegilor senatori și deputați, pentru că am înțeles că în Senatul României există o modificare în legislație privind transferul drumurilor de exploatație forestieră către autorități. Acolo unde nu mai este proprietar statul…. (…) Nu s-a dorit să se scoată din inventar…, astfel încât acel drum să fie preluat. Până acum 2, 3 ani, 5 ani când puteam și noi la negru să punem piatră pe drumul acela mai veneau ăia și făceau concursuri de motocross etc. Aceasta e viziunea mea, dacă acel drum va fi transferat la noi”, a precizat primarul.

Dumitru Voicu este primar la Miceşti din 1992. În mai 2015, edilul a băgat în spital un poliţist local. Acesta a dat cu maşina peste agentul Poliţiei Locale Piteşti, când acesta i-a arătat că a intrat pe interzis. În urma impactului, polițistul local s-a ales cu piciorul rupt.

În septembrie 2018, primarul preciza la o întâlnire, desfășurată la Pitești, cu ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, că: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”. Adăugând apoi că: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”.

Foto: ziaruldinmuscel.ro