Peste 40 de percheziţii la proxeneţi din Argeş! Au exploatat multe femei

Poliţiştii Servicului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş efectuează zeci de percheziţii la proxeneţi din Argeş. Cei vizaţi sunt acuzaţi că au exploatat sexual multe tinere. Suspecţii sunt bănuiţi şi de spălare de bani.

 

Un număr de 42 de percheziţii la proxeneţi din Argeş, efectuate joi dimineaţă de poliţişti din cadrul SIC Argeş. Acestea au loc în judeţul nostru dar şi în Bucureşti, Ilfov şi Vâlcea. Sunt în vizorul anchetatorilor 18 suspecţi, acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani. Indivizii sunt suspectaţi că ar fi exploatat sexual 21 de femei cu vârste între 19 şi 41 de ani. Aceştia le determinau şi le înlesneau practicarea prostituţiei. Le închiriau locuinţe le asigurau protecţie şi uneori le găseau clienţi.

De banii obţinuţi de prostituate profitau proxeneţii care îşi asiguraseră un trai de lux având maşini scumpe şi case, în diverse zone din Piteşti şi Bascov. Anchetatorii au stabilit că indivizii comit faptele încă din anul 2014. Percheziţiile au loc la Piteşti, Bascov, Mioveni, în municipiul Bucureşti şi judeţele Vâlcea şi Ilfov. Oamenii legii vor conduce la audieri 31 de persoane, atât suspecţi cât şi prostituate.