Accident, la Costeşti! Şoferul şi pietonul erau beţi!

Un accident a avut loc la Costeşti, acolo unde şoferul şi pietonul erau beţi. S-au întâlnit pe şosea, iar după impact unul a ajuns la spital, altul la poliţie!

Şoferul şi pietonul erau beţi! Aceasta este concluzia la care au ajuns poliţiştii, în urma cercetărilor efectuate la un accident rutier petrecut la Costeşti. Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 28 de ani, din aceeaşi localitate conducea o Dacia Logan mergând către satul Stârci. Victima, în vârstă de 48 de ani, tot din Costeşti, mergea pe lângă bicicletă, pe carosabil, în aceeaşi direcţie cu autovehiculul. Conducătorul auto l-a acroşat cu maşina pe pieton. Bărbatul a fost proiectat pe asfalt, fiind lovit la cap. A fost transportat la Spitalul Carol I Costeşti pentru îngrijrile de care avea nevoie. Medicii au constatat că nu era rănit grav.

Poliţiştii au făcut măsurători şi fotografii la locul accidentului iar aşa cum cere protocolul, i-au pus să sufle în etilotest pe cei implicaţi. Surpriză! Şoferul şi pietonul era beţi! Conducătorul auto avea o concentraţie de 0, 61 la mie în aerul expirat, iar pietonul…1,08 la mie. Celor doi le-au fost recoltate şi probe de sânge pentru a putea fi stabilită alcoolemia. Astfel rănitul a ajuns la spital iar tânărul şofer la Poliţie. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă.