NICOLAE CIUCĂ, DESPRE ULTIMELE SONDAJE: ARATĂ CLAR O CONSOLIDARE PE LOCUL DOI, DE ÎNȚELES PENTRU CĂ PNL ESTE A DOUA MARE FORȚĂ POLITICĂ

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale, a declarat joi, la Giurgiu, că ultimele sondaje pe care le au arată foarte clar o consolidare pe locul doi, de înţeles pentru că PNL este a doua mare forţă politică.

”Eu înţeleg toate aceste jocuri în precampanie şi am spus de fiecare dată cî cei care cu adevărat dau sondajul real în pollitica din România sunt cetăţenii şi o fac în ziua votului. Se încearcă permanent fie să se mute atenţia de la problemele reale şi serioase fie se manipulează percepţia oamenilor şi este păcat că se întâmplă prin sondaje”, a afirmat preşedintele PNL. 

Sondaj INSCOP, alegeri prezidențiale. Luptă intensă pentru primele locuri! Candidatul care înclină balanța. Cifrele momentului pe scena politică

Potrivit lui Ciucă, ultimele sondaje pe care le au liberalii arată „foarte clar o consolidare pe locul doi, ceea ce este de înţeles pentru că PNL este a doua mare forţă politică în ţara noastră”.

”Eu sunt convins că, aşa cum am văzut activul de partid, primarii, cei 1146 de primari, 11.500 de consilieri locali, 350 de consilieri judeţeni şi ceilalţi susţinători ai PNL, la votul de la sfârşitul lunii noiembrie şi la cel de la începutul lunii decembrie vom avea un rezultat pe măsura angajamentului nostru şi al faptelor noastre pentru că PNL chiar a făcut lucruri pentru români”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.