NICOLAE CIUCĂ, ÎNTÂLNIRE CU MAIA SANDU LA CHIȘINĂU. CE MESAJ I-A TRANSMIS PREȘEDINTELE PNL

Liderul Partidului Național Liberal (PNL) din România, Nicolae Ciucă,s-a întâlnit cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la Chișinău. Această întâlnire a subliniat legăturile strânse dintre cele două țări și a reprezentat o ocazie importantă pentru discutarea parcursului european al Republicii Moldova, în contextul sprijinului ferm oferit de România.

Nicolae Ciucă a evidențiat importanța votului recent din Parlamentul European, care a susținut fără echivoc eforturile Moldovei de a se integra în Uniunea Europeană. „Votul din Parlamentul European, care sprijină ferm parcursul european al Republicii Moldova, reprezintă un pas esențial pentru viitorul european al fraților noștri de peste Prut”, a declarat Ciucă, subliniind angajamentul României de a sprijini aceste ambiții.

Acest moment a reprezentat o reafirmare a solidarității între România și Republica Moldova, două țări unite nu doar prin istorie, ci și prin aspirațiile lor integrarea europeană. Ciucă a reiterat că România va continua să fie un partener de bază pentru Republica Moldova, susținând cu tărie toate reformele necesare pentru a apropia țara de familia europeană.

 
 

Alegerile prezidențiale, în linie dreaptă! INSOMAR și AVANGARDE, colaborare crucială: rezultatele sondajelor, prezentate ÎN EXCLUSIVITATE la REALITATEA!

„În acest context, întâlnirea de azi, de la Chișinău, cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a fost o oportunitate de a reafirma sprijinul meu deplin pentru reformele curajoase inițiate în Moldova”, a adăugat liderul PNL, menționând că România va face tot ce îi stă în putință pentru a sprijini Moldova pe drumul său european.

 
 

Nicolae Ciucă a promis că va intensifica parteneriatul dintre cele două state, subliniind că eforturile îndreptate spre reformă și dezvoltare economică sunt esențiale pentru viitorul Republicii Moldova. 

România, ca țară vecină și partener strategic, a demonstrat constant că își dorește să fie un susținător puternic al reformelor democratice din Moldova.

„Voi consolida parteneriatul nostru și voi susține toate eforturile menite să aducă Moldova mai aproape de familia europeană”, a spus Nicolae Ciucă într-o postare pe pagina sa de Facebook. Aceste cuvinte subliniază angajamentul României de a oferi tot sprijinul necesar pentru a ajuta Moldova să își continue parcursul european.

 
 

Confruntarea candidaților pe drumul spre Cotroceni se vede pe Realitatea.NET! Ana Maria Păcuraru, tur de forță: TU DECIZI în ziua votului!

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.