MANFRED WEBER, PREȘEDINTELE PPE, ÎL SUSȚINE PE NICOLAE CIUCĂ ÎN CURSA PENTRU PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI

Manfred Weber, președintele Partidului Popular European (PPE), și-a exprimat ferm susținerea pentru candidatura lui Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL), la alegerile prezidențiale din România. În opinia sa, România a cunoscut prosperitate de fiecare dată când a adoptat politici pro-europene de centru-dreapta, iar Ciucă are potențialul de a continua această tendință pozitivă. Weber consideră că prin conducerea responsabilă și viziunea orientată spre dezvoltare a lui Ciucă, România ar putea menține traiectoria ascendentă inițiată de președintele Klaus Iohannis, transformând țara într-o veritabilă poveste de succes la nivel european.

Președintele PPE a ținut să mulțumească PNL pentru organizarea și găzduirea cu succes a congresului Popularilor Europeni la București, eveniment în cadrul căruia s-au luat decizii importante privind manifestul PPE și candidatul principal pentru președinția Comisiei Europene. De asemenea, Weber a subliniat performanța remarcabilă înregistrată de PPE în alegerile europene, rezultat la care au contribuit atât liberalii români, cât și filialele de partid din toate statele membre UE.

Weber a evidențiat faptul că interesele cetățenilor români sunt acum bine reprezentate în Parlamentul European de către o delegație română puternică, din care fac parte europarlamentari competenți ai PNL. Totodată, el a subliniat că PPE este cel mai puternic partid din Europa, fiind bine ancorat în România prin intermediul PNL, un partid al primarilor și al prosperității.

În final, Manfred Weber și-a exprimat satisfacția față de decizia lui Nicolae Ciucă de a-și asuma responsabilitatea candidaturii la alegerile prezidențiale, descriindu-l ca pe un om de acțiune, integru și cu viziune. Liderul PPE a reiterat sprijinul său și al partidului pentru PNL în alegerile parlamentare și prezidențiale, fiind convins că România va continua să prospereze sub o conducere pro-europeană de centru-dreapta.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.