O zi cu totul specială au organizat de Ziua Jandarmeriei 2019, reprezentanţii IJJ Argeş. Au avut loc exerciţii demostrative, paradă militară cu câini şi cai. Cei prezenţi au ascultat şi cântece patriotice într-o interpretare de excepţie.

Ziua Jandarmeriei 2019 a fost un prilej de bucurie pentru mulţi piteşteni. În Piaţa Vasile Milea, IJJ Argeş a organizat diverse manifestări. Oamenii legii au făcut câteva exerciţii demonstrative. Astfel, au arătat modul de intervenţie din timpul misiunilor. În cadrul simulărilor au fost folosiţi şi câinii special antrenaţi să imobilizeze infractorii.

De ziua Jandarmeriei Române 2019, un moment aplaudat la scenă deschisă de cei prezenţi a fost cel în care Nicolae Furdui Iancu şi fiul său au sosit pe scena improvizată. Acompaniaţi de orchestra Crai Nou, aceştia au interpretata cântece patriotice.

Activităţile s-au încheiat cu parada militară. Prin faţa asistenţei au trecut detaşamente de jandarmi, din toate structurile. Au urmat maşinile de intervenţie, fiind prezentate şi misiunile la care sunt folosite. În premieră la Piteşti, s-a defilat cu caii de serviciu folosiţi de Jandarmerie în misiuni de ordine publică în Capitala ţării.