În acest weekend sunt programate mai multe evenimente sportive, în Pitești. Fie că vorbim de fotbal, baschet sau volei, iubitorii sportului argeșean pot fi alături de echipele lor favorite.

Sâmbătă și duminică, grupele de juniori ale clubului din Trivale şi echipa secundă vor disputa o nouă etapă de campionat în competiţiile organizate de FRF. Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 10:00, FC Argeş Under 16 va întâlni, pe propriul teren, în Liga Elitelor, echipa similară a celor de la Viitorul Constanţa.

De la ora 13.00, FC Argeş 2 va întâlni în Liga a IV-a, pe acelaşi teren, pe CS Real Bradu. De asemenea, tot la junior, duminică, 3 noiembrie, de la ora 12.00, FC Argeş Under 19 va întâlni acasă pe LPS Viitorul Piteşti, iar de la ora 14.00, FC Argeş Under 17 va da piept tot pe propriul teren cu echipa similară a celor de la LPS Piteşti.

Cele patru partide se vor disputa pe terenul 2 al Complexului Sportiv Nicolae Dobrin.

Atenție, argeșeni! Cum regulamentul FRF interzice, pe durata meciurilor de fotbal, alte activități sportive, sâmbătă, între orele 12:00 -16:00 şi duminică, între orele 12.00-16.00, accesul piteştenilor care doresc să alerge pe pista de încălzire a stadionului Nicolae Dobrin este strict interzis.

Volei și baschet de calitate, la Sala Sporturilor

Argeșenii au parte și de volei de calitate. Sâmbătă, de la ora 16:00, la Sala Sporturilor, voleibalistele de la FC Argeș vor da piept cu CS Medgidia în runda a 5-a din Divizia A1.

Public numerous este așteptat și la meciul baschetbaliștilor de la BCM U Pitești. Argeșenii vor avea parte de un duel dificil în cadrul etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet masculin. Alb-violeții vor primi vizita campionilor de la CSM CSU Oradea într-un meci ce se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 20:00, la Sala Sporturilor Trivale.

De precizat este și faptul că sâmbătă, de la ora 11.00, fotbaliștii de la FC Argeș vor juca în deplasare, în Capitală, cu cei de la Metaloglobus Bucureşti. De asemenea, și cei de la CS Mioveni vor juca, sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu cu cei de la Pandurii Târgu Jiu.

Așadar, un weekend plin pe plan sportiv. Haideți să fim alături de favoriții nostri.