Vremea 24 octombrie – Temperaturi peste media normală a acestei perioade

Astazi, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în toată țara. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua în vestul, nordul și centrul țării și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, izolat în sud-est, dar mai ales pe crestele montane unde rafalele vor depăși 50…60 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 19 și 26 de grade.

In Bucuresti, Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade.

La munte, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua în masivele vestice și în cele nordice și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la altitudini mari. Valorile termice vor crește ușor față de ziua anterioară. 

Începând de miercuri, 25 octombrie, se anunță ploi moderate cantitativ în nordul și vestul țării, iar pe spații mai restrânse și în celelalte regiuni.

Ploile vor cuprinde mai întâi jumătatea vestică a țării, iar după-amiaza mai ales în regiunile nordice. Câteva ploi slabe se vor semnala, izolat, și în restul teritoriului. 

Spre seară și în timpul nopții, vor fi intervale cu precipitații și în sudul țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.