Update-Violator prins în flagrant! A profitat de victimă în centrul Piteștiului!

Update- În urmă cu puțin timp pe numele tânărului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în arestul IPJ Argeș.

Violator prins în timp ce profita de o tânără, în centrul Piteștiului. Țipetele victimei au fost auzite de locatarii din zonă. Tânărul a fost reținut și se află la audieri.

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Băiculești, se plimba pe Calea București, din Pitești, în noaptea de duminică spre luni. În fața lui mergea o fată, de 26 de ani, din Ștefănești îmbrăcată într-o ținută provocatoare. Purta un maiou și o fustă mulată foarte scurtă. Ațâțat de imaginea sexy, individul nu a stat pe gânduri. A tras-o în spațiul verde din apropiere și a profitat de ea.

Violator prins în flagrant, după ce locatarii din zonă au alertat poliția. Strigătele fetei care implora ajutor, au fost auzite de locatarii unui bloc, oamenii au sunat la 112 și un echipaj de la |Secția 1 Poliție Pitești a mers pe Calea București. Ca să scape, violatorul s-a ascuns printre arbuștii din spațiul verde. A fost găsit imediat de oamenii legii.

În prezent, tânărul violator se afla la audieri. Acesta a cerut să fie reprezentat de un avocat din oficiu.