Primul ministru Ludovic Orban a ajuns în această seară la Mioveni, la o vizită de lucru la Uzina Dacia. Premierul a vorbit în limba franceză cu Christophe Dridi, CEO Groupe Renault România.

https://www.youtube.com/watch?v=UIRo6UCBLOo&feature=youtu.be

Orban a avut la Mioveni o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai managementului companiei și cu șeful Dacia, Christophe Dridi.

Imagine

Premierul Orban realizează importanța Uzinei Dacia la nivel național, ci nu doar la nivelul Argeșului.  La întâlnirea de la Mioveni au participat și ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor – Lucian Nicolae Bode, ministrul mediului, apelor și pădurilor – Costel Alexe, și cu șeful cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

„Am prezentat stadiul actual pentru cele cinci tronsoane de pe Sibiu-Pitești și pașii pentru accelerarea procedurilor pentru a ajunge cât mai repede la faza de construcție… Am discutat și le-am prezentat celor de la Dacia Renault progresul pe care îl avem legat de drumul expres Craiova-Pitești. De asemenea, intențiile noastre viitoare referitoare la infractructura de transport pe toate axele. Am primit din partea reprezentanțiilor companiei un set de 12 priorități de dezvoltare a infrastructurii”, a precizat Orban, la conferința de presă ulterioară vizitei de lucru.