Moș Crăciun are foarte multă treabă în această perioadă. Este perioada cadourilor și a momentelor frumoase, iar Moșul mai are nevoie și de ajutor. Pentru a da un răgaz renilor să se odihnească, pompierii Detașamentului Câmpulung s-au transformat în spiridușii săi.

Spiridușii pompieri au avut o misiune foarte importantă. Salvatorii de la Detașamentul Câmpulung nu au uitat de menirea lor, aceea de a ajuta oamenii aflați în situații dificile și, ca în fiecare an, au mers în localitățile Cetățeni si Bughea si au împărțit daruri unor familii greu încercate de viață.

„Bucuria de a dărui și fericirea de pe chipul celor cărora le-am înseninat sărbătorile ne-au umplut sufletele de recunoștință și putere de a ne continuă misiunile”, au precizat reprezentanții ISU Argeș.

Iar gestul pompierilor nu a rămas nerăsplătit. Îmbrățișările și mulțumirile copiilor au fost făcute din tot sufletul. Momentul a fost unul emoționant, așa cum se poate observa și din înregistrarea video alăturată!

Moș Crăciun a observat ce pricepuți sunt spiridușii pompieri și le-a lăsat o misiune foarte importantă. Salvatorii de la Detașamentul Câmpulung nu au uitat de menirea lor, aceea de a ajuta oamenii aflați în situații dificile și, ca in fiecare an, au mers în localitățile Cetățeni si Bughea si au împărțit daruri unor familii greu încercare de viață. Bucuria de a dărui și fericirea de pe chipul celor cărora le-am înseninat sărbătorile ne-au umplut sufletele de recunoștință și putere de a ne continuă misiunile.Faptele bune se întorc spre cei care le-au făcut în forme mai frumoase decât au fost făcute.(Louisa M. Alcott).Sărbători fericite și liniștite!

Publicată de ISU Argeș pe Duminică, 23 decembrie 2018

Foto/video: ISU Arges