VIDEO-Mister în cazul morții femeii de la Ciupa! Pompierii au scos din lac mașina victimei

Polițiștii au de elucidat un mister în cazul femeii care a murit în lacul de la Ciupa. Pompierii au scos din apă mașina victimei. Oamenii legii trebuie să afle dacă este sinucidere, omor sau accident.

Luni dimineață, într-un lac de la Ciupa a fost găsit cadavrul unui femei., de 45 de ani, din Moreni-Dâmbovița.Trupul plutea deasupra apei. Cadavrul a fost dus la mal de pompieri, fiind transportat, ulterior, la Serviciul de Medicină Legală Argeș.

Citește și: https://realitateadearges.net/femeie-inecata-intr-un-lac-la-ciupa-este-moarta-de-doua-zile/

Mister în cazul morții, după ce oamenii legii au aflat că femeia obținuse un ordin de protecție împotriva soțului violent. Ordinul de protecție a fost valabil până joi, pe 16 august. După separare victima s-a mutat în Argeș la părinții săi, în comuna Negrași. Lucra la un restaurant, ca barman-ospătar, în apropiere de benzinăria de la kilometrul 80. Făcea naveta. Luni dimineață, părinții au mers la locul de muncă și au anunțat că fiica lor nu a ajuns acasă, duminică.

În apropiere de baltă, oamenii legii au găsit urme de mașină și în apă pete de ulei. Au căutat în lac și au găsit mașina femeii, un Opel Astra. L-au scos, constatând că avea toate geamurile închise iar singura ușă deschisă, fiind cea din dreapta-față. Curios este și faptul că mașina avea frâna de mână trasă și a ajuns în apă mergând în marșarier. Toate aceste semne de întrebare adâncesc misterul. Oamenii legii încearcă să afle dacă este vorba de un omor, un accident sau sinucidere.

Video ISU Argeș